Bilde av Club Wyndham Access
Bilde av Club Wyndham Access
Bilde av Club Wyndham Access
Bilde av Club Wyndham Access
Bilde av Club Wyndham Access

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.myclubwyndham.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Wyndham Access? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Wyndham Access gir eiere fleksibilitet til å gjøre en reservasjon på en rekke timeshare resort steder innenfor Club Wyndham Access for å møte deres ferie behov. Club Wyndham Access-eiere vil motta et eiersertifikat for mengden Club Wyndham Access Points kjøpt, i stedet for en gjerning til et enkelt feriested.

Reservasjoner kan bli gjort på et hvilket som helst feriested (som alle er ditt "hjem") som er en del av Club Wyndham Access under Advance Reservation Priority-vinduet, 13 til 10 måneder før innsjekking.

Et blandet vedlikeholdsgebyr er bestemt og er basert på mengden inventar fra hvert feriested som er en del av Club Wyndham Access. Denne beholdningen har et visst vedlikeholdsgebyr knyttet til det. De ulike vedlikeholdsavgiftene og andre utgifter knyttet til Club Wyndham Access-beholdningen er kombinert, eller blandet, og deretter allokert basert på antall poeng eid av hver Club Wyndham Access-eier.

Kjøper Club Wyndham Access timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Wyndham Access før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Wyndham Access, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Wyndham Access

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Wyndham Access eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Wyndham Access.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Club Wyndham Access kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.