Bilde av Club Tropical Vacation Club
Bilde av Club Tropical Vacation Club
Bilde av Club Tropical Vacation Club
Bilde av Club Tropical Vacation Club
Bilde av Club Tropical Vacation Club

Adresse: Hovedkontor: 123 / 24-26 Cherngtalay, Thalang, Phuket 83120 Thailand,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubtropicallifestyle.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Tropical Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club Tropical Vacation Club er en poeng-basert timeshare Eierskap med en forskjell: Feriestedgruppen er basert i Thailand, noe som betyr at hver eneste ferie kan være blant svingende palmer og hvite sandstrender i Asia! Enten du velger å gå til Koh Samui, Kata eller Bantao, er du sikker på å tilbringe dagene med tærne i hvit sand og en forfriskende drink i hånden. Alternativene er uendelige: fra Singha til fersk kokos, å holde hydrert er en glede og aldri en chore.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker poengbasert timeshare-alternativet, ettersom det er enkelt å kontanter din uke inn for poeng som kan brukes på en annen opplevelse. Vi alle elsker litt forandring nå og da, så det er fornuftig at du foretrekker fleksibiliteten som Club Tropical Vacation Club tilbyr. Hvis du velger å gå til et vinterparadis for et sted med sport i stedet for å komme tilbake til Thailand, bare kontanter i poengene dine og velg fra det store utvalget av tilgjengelige alternativer. For det ultimate innen luksus og fleksibilitet, elsker vi valget som dette eierskapet tilbyr. Medlemskap er sikker på å være tilfredsstillende i årene som kommer.

Kjøper Club Tropical Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Tropical Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Tropical Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Tropical Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Tropical Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Tropical Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Tropical Vacation Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.