Foto av Club Regina på Kona Reef
Foto av Club Regina på Kona Reef
Foto av Club Regina på Kona Reef
Foto av Club Regina på Kona Reef
Foto av Club Regina på Kona Reef

Adresse: 75-5888 Alii Drive, Kailua-Kona, Hawaii, HI, 96740, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Regina at the Kona Reef? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Club Regina på Kona Reef til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Club Regina på Kona Reef-fasilitetene

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Heis, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (i nærheten), Strand (i nærheten), Båtliv (i nærheten), Casino (i nærheten), Barnepass (i nærheten), Fiske (i nærheten), Golf (i nærheten), Matbutikk (i nærheten), Frisør (i nærheten), Klesvask ( I nærheten), Live underholdning (I nærheten), Medisinske fasiliteter (I nærheten), Restaurant (Nærliggende), Badstue (I nærheten), Dykking (I nærheten), Shoppingområde (I nærheten), Snackbar (I nærheten), Spa (I nærheten), Tennis ( I nærheten), vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Keahole-Kona International - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Nyt et hjem hjemmefra på Club Regina ved Kona Reef

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Club Regina ved Kona Reef, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Regina på Kona Reef før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Regina på Kona Reef, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Regina på Kona Reef

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Regina på Kona Reef-eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Regina på Kona Reef.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Regina på Kona Reef kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.