Bilde av Raintree's Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintree's Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintree's Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintree's Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintree's Club Regina Los Cabos

Adresse: Carretera Transpeninsulær Kilometro 22.5, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexico, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.raintreevacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Raintree's Club Regina Los Cabos? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Los Cabos stiger over strandlinjen der Cortezhavet møter Stillehavet. Hver enhet vender mot havet, og du kan nyte fargerike solnedganger og soloppganger fra terrassen din. Fra november til mars er det uvanlig å ikke se hvaler som spiller foran feriestedet. Feriestedet er et mekka for de som søker det beste under Baja-solen - fra golfbaner til noen av verdens beste sportsfiske. Los Cabos inkluderer byene San Jose del Cabo og Cabo San Lucas. I sentrum av San Jose del Cabo finner du kunstsentre som tilbyr verk av både kjente og up-and-coming meksikanske malere, skulptører og smykker designere. Cabo San Lucas tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale kulinariske opplevelser, samt et utrolig natteliv. Det er her hvor gode minner begynner.

Los Cabos er en av de mest besøkte turistmålene i Mexico og er årets vert for verdens største marlinfiske-turnering. "Los Cabos Corridor", som området mellom Cabo San Lucas og San Jose del Cabo er kjent, er spesielt kjent for sine høye sjøbuer og rikelig marine liv.

Raintree's Club Regina Los Cabos Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet Enhet),
Resort Fasiliteter
Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Matbutikk, Klesvask, Heis, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis (utstyr tilgjengelig), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Golf (1.0 miles),
Flyplass
San Jose del Cabo International - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Raintree's Club Regina Los Cabos timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Raintree's Club Regina Los Cabos før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Raintree's Club Regina Los Cabos, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Raintree's Club Regina Los Cabos

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Raintree's Club Regina Los Cabos eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Raintree's Club Regina Los Cabos.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Raintree's Club Regina Los Cabos kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.