Bilde av Club Maritimo Ronda III
Bilde av Club Maritimo Ronda III
Bilde av Club Maritimo Ronda III
Bilde av Club Maritimo Ronda III
Bilde av Club Maritimo Ronda III

Adresse: Paseo Maritimo, Los Boliches, 29640 Fuengirola, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Maritimo Ronda III? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ta et skritt utenfor Club Maritimo Ronda III i Fuengirola, Spania, og føttene dine vil glede seg over sandstranden, ørene dine er serenader av den milde bølgen. Ti meter unna er stranden ikke en gang et hopp-, hopp- og hopp fra porten, med solsenger, parasoller og endeløse vannsportsaktiviteter som tar deg raskt inn i paradiset. Den flotte beliggenheten gir deg bare gangavstand til sjarmerende barer, restauranter og butikker i området, samt den livlige Fuengirola havn. Det betjenes effektivt med offentlig transport hvis du bestemmer deg for å besøke nærliggende byer og landsbyer.

Imidlertid Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere tror det kan ta en stund før du bestemmer deg for å våge deg ut. Hver av leilighetene med XNUMX soverom på Club Maritimo Ronda III hypnotiserer med en møblert terrasse som gir nydelig havutsikt. Oppgradert timeshare leiligheter fascinerer ytterligere med panoramautsikt over den mektige Costa del Sol-kystlinjen som strekker seg imponerende syv kilometer. Innkvarteringen sover komfortabelt fire og har stue og spisestue, fullt utstyrt kjøkken og eget bad. Andre fasiliteter som sikrer ditt mest behagelige opphold inkluderer et privat basseng, hage, betalt Wi-Fi-tjeneste og gratis parkeringsplass.

Club Maritimo Ronda III-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnebasseng, Fiske, Spillerom, Matbutikk, Klesvask, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (i nærheten), Casino (6.0 miles), Treningsutstyr (i nærheten), Golf (6.0 miles), Helseklubb (i nærheten), Live underholdning (i nærheten), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Badstue (i nærheten) , Telefon (i nærheten),
Flyplass
Malaga - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Club Maritimo Ronda III timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Maritimo Ronda III før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Maritimo Ronda III, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Maritimo Ronda III

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Maritimo Ronda III eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i arbeidet med å selge timeshare med Club Maritimo Ronda III.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Club Maritimo Ronda III kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.