Bilde av Club Marina
Bilde av Club Marina
Bilde av Club Marina
Bilde av Club Marina
Bilde av Club Marina

Adresse: Calle Minerva Nummer 2, Costa del Silencio
Las Galletas, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.club-marina.best.cd

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Marina


På sørsiden av Tenerife ligger Costa del Silencio, den "stille kysten", og tilbyr en avslappende pause vekk fra støy og stress i hverdagen. Club Marina er et flott alternativ for de som går på ferie for å slappe av, tilbringe tid med venner eller familie, og til å sole seg ved bassenget, kanskje med en god bok eller en forfriskende drink.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet verdien av å senke ned. Det er altfor lett å bli fristet til å kramme for mye inn i en kort pause. Du ender opp med å bli sliten igjen; Nesten behov for en annen ferie! Å ta pause du fortjener er viktig, og med to bassenger og boblebad på stedet, sammen med en restaurant og bar og et fullt utstyrt kjøkken, er det ikke nødvendig å forlate komforten av timeshare Hvis du ikke vil.

For de som drar ut, er Tenerife en ekte lekeplass. Aktiviteter som tilbys inkluderer hvalsafari, et besøk til El Teide vulkan, surfing, fotturer gjennom interessant løvverk av interiøret, og, selvfølgelig, å se alle øyas vakre strender. Med så mye tilbud kan det være verdt å bestille din neste ferie her også!

Club Marina Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Liveunderholdning, Restaurant, Dykking, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (7.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (4.0 miles), Klesvask (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr Nærliggende), Racquetball (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (4.0 miles), Windsurfing (3.0 miles)
Flyplass
Reina Sofia - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøpe Club Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Club Marina kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.