Bilde av Club Mahindra Timber Trail
Bilde av Club Mahindra Timber Trail
Bilde av Club Mahindra Timber Trail
Bilde av Club Mahindra Timber Trail
Bilde av Club Mahindra Timber Trail

Adresse: Village Prini, distrikt Kullu
Manali, 175131, INDIA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club Mahindra Timber Trail? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Club Mahindra Timber Trail til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Club Mahindra Timber Trail fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Lekerom, Helseklubb, Ridning, Klesvask, Restaurant, Badstue, Shoppingområde,
Nærliggende fasiliteter
Utforkjøring (10.0 miles), Fiske (i nærheten), medisinske fasiliteter (2.0 miles), Skiskole (1.0 miles),
Flyplass
Bhuntar - (35 miles - 56 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Nyt en hjemmeopplevelse på Club Mahindra Timber Trail

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Club Mahindra Timber Trail, er du garantert en årlig reise unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr et unikt, fredelig avbrekk fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Mahindra Timber Trail før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Mahindra Timber Trail, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Mahindra Timber Trail

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Mahindra Timber Trail eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Mahindra Timber Trail.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Mahindra Timber Trail kan være trygge i visshet om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.