Bilde av Club le Bristol
Bilde av Club le Bristol
Bilde av Club le Bristol
Bilde av Club le Bristol
Bilde av Club le Bristol

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club le Bristol? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A timeshare er ikke bare for varme ferier og bassengkanten drikker; det er også et flott alternativ for ski og andre vinterunderlandsmoro. Club Le Bristol, som ligger i det pittoreske skianlegget Isola, er et fantastisk alternativ for de som bare elsker å få adrenalinpumpen.

Strapping på et par ski eller til og med et snowboard, blir løftet til toppen av et utrolig fjell, og whizzing ned det med nærmeste og kjære: hvem vil ikke bruke tid på denne måten? For de som foretrekker livet i et lavere tempo, har anlegget også et oppvarmet innendørsbasseng som Reise og fritid Gruppe timeshare meglere bare elsker. Etter en hard dag i bakkene, eller til og med i stedet for, er dette et flott sted å slappe av med en varm sjokolade og blikke ut i det fantastiske landskapet om vinteren Frankrike.

Club Le Bristol er en fantastisk eiendom som har et godt rykte, og med så lett tilgang til noen av de beste ski i Frankrike, elsker vi dette som et alternativ for å unnslippe det kjedelige endeløse regnet av en britisk vintersesong og få mest mulig ut av hver årets måned.

Club le Bristol Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Lift / Heis,
Nærliggende fasiliteter
Barn i bassenget (i nærheten), utforkjøring (i nærheten), treningsutstyr (9.0 miles), spillrom (i nærheten), golf i nærheten, dagligvarebutikk i nærheten, frisør i nærheten, ridning (i nærheten), innsjø 4.0 miles), Klesvask (I nærheten), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass Area, Nærliggende Restaurant, Sauna (9.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Skiskole Snackbar (i nærheten), Spa (9.0 miles), Squash (9.0 miles), Svømmebasseng (i nærheten), Telefon (Nærliggende), Tennis (i nærheten), Boblebad / Jacuzzi (9.0 miles)
Flyplass
Nice - (56 miles - 90 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Club le Bristol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club le Bristol før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club le Bristol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club le Bristol

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club le Bristol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club le Bristol.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club le Bristol kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.