Bilde av Club las Adelfas
Bilde av Club las Adelfas
Bilde av Club las Adelfas
Bilde av Club las Adelfas
Bilde av Club las Adelfas

Adresse: Avenida de Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, CANARISKE ØYER, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: wwww.nexusleisure.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club las Adelfas? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmas er en stor havn på Gran Canaria, den største i Kanariøy-kjeden utenfor kysten av Afrika. Denne øya ligger kanskje nærmere ekvator enn resten av Spania, men den har fortsatt et utpreget spansk preg. En i en gruppe unike øyer, Gran Canaria har lenge vært et populært reisemål for britiske feriegjester, og likevel opprettholder det sin sjarm og skjønnhet.

Club Las Adelfas er et godt valg for de som leter etter en timeshare i solskinnet. Med restauranter bare noen få minutters hyggelig spasertur unna, er det rikelig med alternativer for lunsj og middag, enten du vil smake på noen av de lokale retter eller finne mer trøstende, kjente menyer. Hver leilighet kommer også med kjøkken, så det er enkelt å tilberede enkle måltider for å holde det lett og nyte med en kaffe med utsikt over utsikten.

En sprut på dagtid er vel og bra, men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker spesielt bassenget på Club Las Adelfas om natten, når lysene er på og reflekteres tilbake av et kjølig speil. Dette er virkelig feriestedet for de som ønsker å få mest mulig ut av utenlandsreisen.

Club las Adelfas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Klesvask, Live underholdning, Medisinske fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), kasino (1.0 miles), fiske (i nærheten), golf (16.0 miles), matbutikk (i nærheten), ridning (i nærheten), tennis (i nærheten),
Flyplass
Arrecife - (6 miles - 9 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøper Club las Adelfas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club las Adelfas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Club las Adelfas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club las Adelfas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club las Adelfas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club las Adelfas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club las Adelfas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.