Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie hos Club Heritage International Fractional Gold? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med tretti års erfaring i bygging og ledelse av feriested og ferieboliger, tilbyr Heritage Resorts & Hotels en unik portefølje av fine ferie- og fritids destinasjoner. Å gi det beste utvalget av helligdager for hele familien hele året.

For tiden har Heritage egne fem alpinanlegg for spanske helligdager på Costa del Sol, Sør-Spania. Suksessen og omdømmet til Heritage har også vokst i Storbritannia. De har to fine hoteller; Et Lincoln Hotel og et Lake District Hotel, begge anerkjent som førsteklasses destinasjoner for ferier, forretningskonferanser og overdådige bryllup.

Affiliate resorts over hele verden gir eiere med et munnvann valg av ytterligere, eksotiske, feriehjem i Østerrike, India, Indonesia, Thailand, Kina og Hong Kong.

Club Heritage International er en eksklusiv eiereklubb, medlemmene nyter fantastiske feriemuligheter og mange andre privilegier: rabatt bilutleie; Rabatter i feriestedet restauranter; Spesielle golf green fees; Bonus uker ferie; En eksklusiv, inntektsgenererende, ambassadørklubb og vanlige nyhetsbrev og oppdateringer.

Heritage affiliate resorts er spesielt utvalgt for å tilby Club Heritage International medlemmer en spennende ekstra dimensjon av ytterligere feriealternativer på verdensbasis. Hver destinasjon og feriested har blitt valgt for å passe våre medlemmer og våre medlemmer perfekt.

Kjøper Club Heritage International Fractional Gold timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Heritage International Fractional Gold før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Heritage International Fractional Gold, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Club Heritage International Fractional Gold

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Heritage International Fractional Gold-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Heritage International Fractional Gold.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Heritage International Fractional Gold kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.