Bilde av Club Exploria
Bilde av Club Exploria
Bilde av Club Exploria
Bilde av Club Exploria
Bilde av Club Exploria

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubexploria.com

Interessert i eiendommer for salg og leie hos Club Exploria? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare eierskap på Club Exploria gir deg mer fleksibilitet i medlemskapet ditt. Medlemmer er utstyrt med Exploria Points (også kjent som EXPOs), som fungerer på samme måte som andre typer poengbasert eierskap.

Eiere bruker poengene sine til å bestille feriestedet, beliggenhet, tid på året, enhetsstørrelse, lengde på oppholdet og dager for ankomst/avreise. Disse har alle forskjellige poengverdier som vil påvirke hvor mange poeng du bruker hvert år.

Eiere har også muligheten til å bestille, bank og leie sine EXPOer som bidrar til å forlenge en reservasjon. Ferier kan justeres mens du reiser da det ikke er transaksjonsgebyrer.

Det er fire medlemsnivåer: Bronse, Sølv, Gull eller Platina (avhengig av antall poeng). Jo høyere nivå av eierskap, desto flere tjenester og fordeler er tilgjengelige.

 • Bronse: 360 EXPOs eller mindre
 • Sølv: 361-720 EXPOs
 • Gull: 721-1,080 EXPOs
 • Platina: 1,081+ EXPOs
 • Club Exploria-medlemmer har også tilgang til Club Exploria Marketplace. Dette tilbyr eksklusive priser på forskjellige feriesteder rundt om i verden. Det er også andre reisetilbud og tjenester som leiebiler, flyreiser, fornøyelsesparkbilletter, attraksjonsbilletter, aktiviteter, utflukter, shopping, cruise og mer.

  Kjøper Club Exploria timeshare

  Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lei Club Exploria før du kjøper

  Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Exploria, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

  Salg og videresalg hos Club Exploria

  Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Club Exploria eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Exploria.

  Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Exploria kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

  For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.