Bilde av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Bilde av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Bilde av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Bilde av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Bilde av Club Elite Vacation på La Fenice Resort

Adresse: Localita Osseddu, Golfo di Olbia, Olbia, Sardinia (OT) 07026, Italia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lafeniceresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Elite Vacation at La Fenice Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Elite Vacation på La Fenice Resort er et nytt slags bygg i boligkomplekset i Olbia 2 i lokaliteten Osseddu. Ligger i en panoramisk beliggenhet ved Olbia-gulfen og i nærheten av sandstranden i Pittulongu.

Dette timeshare består av leiligheter med store verandaer, og residensen La Fenice passer diskret i det naturlige miljøet og det grønne i Middelhavet.

Mot en avgift: pendelbuss til bananstranden cala (både utstyrt og gratis); muligheten for å organisere individuelle og gruppeoverføringer (maks. 8 personer) for ethvert reisemål, ta kontakt med resepsjonen for priser; i alle leilighetene er klimaanlegg tilgjengelig for 5 Euro per dag.

Et enormt program med utflukter og miniturer tilbys for å bli kjent med Nord-Sardinia på best mulig måte.

Landsbyens fasiliteter inkluderer også en stor bar, amfiet, et svømmebasseng utstyrt for voksne, tennisbaner, fotball, volleyball. Et ungt og dynamisk animasjonsteam vil organisere i løpet av dagen individuell og kollektiv tennis, svømming, turneringer, spill og for kvelden forskjellige underholdninger, musikk og disco-kvelder.

Det spesialiserte personalet i landsbyanimasjonen vil ta seg av barna under oppholdet.

Komplekset har 52 rom som alle er møblerte, innbydende og fint møblerte i detalj.

Leilighetene har 4-6 senger som består av:

 • en ekstern veranda / uteplass
 • utstyrt kjøkken
 • eget bad
 • hårføner
 • telefon
 • TV
 • lintøy og lintøy
 • rengjøring
 • Det er spesielle avtaler for halvpensjon og helpensjon ved landsbyens restaurantstruktur.

  Kjøper Club Elite-ferie på La Fenice Resort timeshare

  Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lei Club Elite Vacation på La Fenice Resort før du kjøper

  Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Elite Vacation på La Fenice Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

  Selger og videreselger på Club Elite Vacation på La Fenice Resort

  Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Elite Vacation på La Fenice Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Elite Vacation på La Fenice Resort.

  Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Elite Vacation på La Fenice Resort kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

  For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.