Bilde av Costa Sal
Bilde av Costa Sal
Bilde av Costa Sal
Bilde av Costa Sal
Bilde av Costa Sal

Adresse: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.costasal.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Costa Sal? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ligger i det populære feriestedet Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote Du finner Club Costa Sal. Denne prisvinnende timeshare feriestedet ligger blant 13 hektar med frodige hager med et bredt utvalg av fasiliteter på stedet, inkludert et supermarked, tennisbane, lekeplass og to bassengområder med både voksne og barnebasseng. Reise og fritid Gruppe tro på stedet bar og restaurant bemannet med engelsk og irsk arbeidere som tilbyr frokost, lunsj og middag service er en ekte bonus.

Dette timeshare resort tilbyr en blanding av studio, ett soverom og to roms leiligheter. Det finnes også en rekke bungalower og villaer på tilbud. Alle overnattingssteder tilbyr alle fasiliteter du vil forvente deg fra et feriested av denne kaliber som satellitt-TV, telefon, Wi-Fi, klimaanlegg og en kjøkkenkrok med større egenskaper som tilbyr et fullt utstyrt kjøkken.

Club Costa Sal ligger bare 10 minutter fra Arrecife flyplass i et rolig område av Matagorda, bare en fire minutters gange fra lokale barer, restauranter, supermarkeder og en hvit sandstrand med gågatepromenade. Det er også en busstjeneste bare 50 meter unna med en timetjeneste til Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Tequise.

Kjøper Costa Sal timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Costa Sal før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Costa Sal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Costa Sal

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Costa Sal. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Costa Sal.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Costa Sal kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.