Bilde av Club Coral View Resort
Bilde av Club Coral View Resort
Bilde av Club Coral View Resort
Bilde av Club Coral View Resort
Bilde av Club Coral View Resort

Adresse: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: clubcoral-view.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club Coral View Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Coral View Resort er perfekt designet for å passe inn i et naturlig amfiteater. Beliggenheten er ideell for å utforske området rundt som har noe å tilby alle. Dette spenner fra havgrottene til den pittoreske fiskehavnen St George. Utmerket for bading sandstrender og vannsport i Coral Bay er bare noen få minutters kjøretur unna. Peyia landsbysentrum, en blomstrende landsby med et godt utvalg av butikker, barer og restauranter, er kun 5 minutters gangavstand. For de som ønsker å slappe av er det anlagte hager som sveiper opp til svømmebassenget med solterrasser for å nyte den blå himmelen og den praktfulle utsikten over havet.

Club Coral View Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, TV
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng, På stedet - Utendørs svømmebasseng: Uoppvarmet, Bilutleie, Flerspråklig personale, Internett-tilgang på fellesområdene (avgifter kan forekomme): Trådløst internett
Nærliggende fasiliteter
(3.0 mi), Golf - Antall hull: 3.0, Vannski (7.0 mi), Shopping, Bar / salong (i nærheten), Vannski (18 mi), Strandstype: Hav, Vindsurfing (3.0 mi) Salong (i nærheten), nattklubb (i nærheten), treningssenter (3.0 mi)
Flyplass
Paphos
Sjekk inn / ut
16:00

Kjøper Club Coral View Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Coral View Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Coral View Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Coral View Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Coral View Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Coral View Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Coral View Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.