Bilde av BelleVue Aquarius-Aquamar
Bilde av BelleVue Aquarius-Aquamar
Bilde av BelleVue Aquarius-Aquamar
Bilde av BelleVue Aquarius-Aquamar
Bilde av BelleVue Aquarius-Aquamar

Adresse: Calle Teide 6, Puerto del Carmen, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hotetur.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på BelleVue Aquarius-Aquamar? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


BelleVue Aquarius-Aquamar ligger nær havnen i gamlebyen i Puerto del Carmen. Det har en ideell posisjon for å nyte de mange attraksjonene i denne travle byen. Det store svømmebassenget serveres av en bassengbar og restaurant, og det er en resepsjonssalong. Like ved finner du et lite kjøpesenter. Enhetene er enkelt innredet, og noen har balkong med utsikt over bassenget mot havet. En bil vil i stor grad øke din ferieglede. Dette feriestedet er ikke egnet for de med gangvansker.

BelleVue Aquarius-Aquamar-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Matbutikk, Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Båtliv, Casino (16.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Frisør (Nærliggende), Helseklubb, Nærliggende, Medisinsk teknisk utstyr, Badstue (i nærheten), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Arrecife - (8 miles - 12 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, mandag

Kjøper BelleVue Aquarius-Aquamar timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei BelleVue Aquarius-Aquamar før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med BelleVue Aquarius-Aquamar, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos BelleVue Aquarius-Aquamar

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge BelleVue Aquarius-Aquamar eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med BelleVue Aquarius-Aquamar.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke BelleVue Aquarius-Aquamar kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.