Bilde av Club Access 2 Leisure
Bilde av Club Access 2 Leisure
Bilde av Club Access 2 Leisure
Bilde av Club Access 2 Leisure
Bilde av Club Access 2 Leisure

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.a2l.biz

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club Access 2 Leisure? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en verden full av uendelige og spektakulære reisemål, hvordan tilfredsstiller du vandrelysten din? Det virker som et komplisert spørsmål, men Club Access 2 Leisure har det enkleste, mest strålende svaret: bli en del av klubben deres og ha uendelig tilgang til en multi-destinasjon timeshare eierskap med en portefølje av feriesteder å velge mellom. Plutselig er valg, kvalitet, råd og service i dine hender.

Problemfritt kan du planlegge en utrolig ferie i solfylte Australia. Et utvalg av luksuriøse overnattingssteder i Spania, Texas og Filippinene venter på deg. Å bestille en ferie i Florida, Mexico, Østerrike, Jamaica eller Thailand er glatt som silke. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere forsikrer at Club Access 2 Leisure vil ta seg av alt for deg med sitt enorme nettverk av over to tusen utsøkte feriesteder over hele verden.

I tillegg gir et medlemskap deg ekstra lange ferier når du låner eller sparer uker fra ett år til et annet. Når du oppgraderer kontoen din, nyter du også privilegiet av å reservere spesielle ferier i høysesongen eller når du reiser med en stor gruppe. Gjestesertifikater, ekstra uker og bonusuker kommer også godt med for å sikre at dine behov og innfall blir ivaretatt med omtanke. For ferieeierskap som er virkelig fleksibelt og godt ivaretatt, bør du ikke lete lenger.

Kjøpe Club Access 2 Leisure timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Access 2 Leisure før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Access 2 Leisure, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg hos Club Access 2 Leisure

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Access 2 fritidseiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Access 2 Leisure.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Access 2 Leisure kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.