Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach

Adresse: CLC Benal Beach, Avda. del Parque nº1, Edificio Benal Beach, 29630 Benalmádena Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership at Benal Beach? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Brøkdelte eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare eie. I stedet for å eie en uke eller to på ditt hjemsted, eier du et stykke av eiendommen selv. Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Tildelingen av brøkpoeng gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du vil ikke lenger være knyttet til det samme ferieåret inn, år ut. På slutten av leiekontrakten blir eiendommen solgt og du mottar en andel av fortjenesten! Med Club La Costa, får du tildelt et antall brøkpunkter som du kan bruke på en rekke forskjellige skianlegg i porteføljen.

Det er ikke nødvendig å bruke en bytte selskap i likhet med Intervall International, RCI or 7Across ettersom ditt CLC Fraksjonale eierskap lar deg bruke en rekke feriesteder innenfor den omfattende CLC -porteføljen. Travel & Leisure Group's Fraksjonalt eierskap forhandlere vil kunne forklare deg i detalj hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og fulle fordeler med dette veletablerte timeshare-formatet.

Med sin evne til å tilby noe for alle, Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Benal Beach ville være et klokt hensyn. Ligger i den velkjente feriestedet Benalmadena, Spania, Eiendommen drar nytte av godt vær for den bedre delen av året, noe som betyr at selv i lavsesongen, er du sannsynligvis fortsatt i stand til å jobbe med solbrenthet! Den fantasifulle designen og anlagte hager er to aspekter av denne vakre eiendommen som våre kunder ofte snakker om høyt, og leilighetene er innredet til en høy standard i nøytrale farger med fargerike aksenter. Nyt vakker utsikt fra den romslige balkongen mens du nyter et hjemmelaget måltid som er gjort i komforten til ditt fullt utstyrte kjøkken, og vær ute for de spektakulære solnedgangene før du krøller opp i salongen med en film.

Hvis du holder aktiv, er du mer stil, feriestedet er vert for fem bassenger, alle med vannsklier egnet for både barn og voksne. Ta en tur til fornøyelsesparken Tivoli World eller se vannutstillinger på Selwo Marina, og mange flotte strender ligger i nærheten hvis det åpne havet ringer til deg. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å tilby for videresalg Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Benal Beach.

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonær Eierskap Benal Beach, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær Eierskap Benal Beach

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Club La Costa Fraksjonalt eierskap Benal Beach eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Benal Beach.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Benal Beach kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.