Bilde av Casa Blanca Resort
Bilde av Casa Blanca Resort
Bilde av Casa Blanca Resort
Bilde av Casa Blanca Resort
Bilde av Casa Blanca Resort

Adresse: 11115 Front Beach Road, Panama City Beach, FL, 32407, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.casa-blanca.com

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på Casa Blanca Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Navnet trylle frem visjoner om feiende grøftekåper og romantikk i krigstid, men Casa Blanca Resort ligger i Panama by, ikke i nærheten av Afrika! Heldigvis er været fremdeles varmt, palmetrærne svinger fremdeles innbydende, og det er potensialet for romantikk i en mer avslappet setting. timeshare Leilighetene her har kjøkken i full størrelse og spisestue, så du kan nyte et hjemmelaget måltid med ditt nærmeste og kjæreste. Med utsikt over den moderne byen og grenser til Stillehavet, kan du bli tilgitt for å bo i leiligheten.

Skulle du begi deg ut, som Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår at du gjør det, vil du finne bougainvilleafylte boulevarder og irritabel arkitektur. Det er også fornøyelsesparker i nærheten for å holde ungdommer underholdt. For de som foretrekker et rolig spill i et fantastisk sted, er Florida også kjent for sine golfbaner, og fra feriestedet har du tilgang til ditt utvalg av partiet. Selvfølgelig er det umulig å snakke om Florida og ikke nevne de hvite sandstrendene og feilfritt været, som du vil kunne glede deg til hjertets innhold direkte fra Casa Blanca Resort.

Fasiliteter på Casa Blanca Resort

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhetene, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet)
Resort Fasiliteter
Strand, treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Klesvask, Badstue, Svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (i nærheten), Frisør (i nærheten), Live underholdning (i nærheten), Medisinske fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (i nærheten), Dykking (5.0 miles), Shoppingområde (i nærheten), Tennis (4.0 miles), vannski (5.0 miles), Wind Surfing (5.0 miles),
Flyplass
Panama City / Bay County - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøp av Casa Blanca Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Casa Blanca Resort før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Casa Blanca Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Casa Blanca Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Casa Blanca Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Casa Blanca Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Casa Blanca Resort kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.