Bilde av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Bilde av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Bilde av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Bilde av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Bilde av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond

Adresse: The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Carrick at Cameron House på Loch Lomond


Carrick at Cameron House på Loch Lomond ligger bare to miles nord for Cameron House Hotel på den fredelige vestlige kysten av Loch Lomond bare 25 miles sør for Glasgow, Skottland. timeshare På tilbudet på feriestedet består en blanding av to, tre og fire soverom frittliggende lodges, alle møblert og utstyrt til en høy standard. Hytterne tilbyr panoramautsikt over Loch Lomond og den omkringliggende åssiden, og tilbyr også et golfkompleks i hele sesong 27-hullet. Spaet er en av de beste, hvis ikke de beste spaene i Skottland, og naturreservatet tilbyr aktiviteter som leirdueskyting, ponni-trekking, sjøflyturer, turgåing på kano, turgåing, bueskyting, fiske og mange flere muligheter til å velge fra.

Golfkomplekset består av to baner; The Carrick og The Wee Demon. The Carrick består av 18 hull med utsikt over det skotske høylandet og lavlandet med Ben Lomond i nord og Loch Lomond i vest. Wee Demon har ni hull som involverer en blanding av sandfeller og vannfare for å teste dine ferdigheter til det fulle. På The Carrick finner du The Highland Laddie som tilbyr skotske paier, ferske supper og drinker for å bære deg gjennom din runde.

Anlegget tilbyr et utvalg av restauranter, klubbhus og en bar, inkludert Martin Wishart Michelin-stjerne-restauranten, som gir mye å se og gjøre mens du besøker The Carrick på Cameron House. Enten det er en avslappende ferie for deg og din familie, en romantisk ferie tur eller bare en sjanse til å dra nytte av golf på dette timeshare resort.

Kjøper The Carrick på Cameron House på Loch Lomond timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Carrick på Cameron House på Loch Lomond før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med The Carrick på Cameron House på Loch Lomond, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på The Carrick at Cameron House på Loch Lomond

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Carrick på Cameron House på Loch Lomond -eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med The Carrick på Cameron House på Loch Lomond.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av The Carrick på Cameron House på Loch Lomond kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.