Bilde av Carriage Hills Resort
Bilde av Carriage Hills Resort
Bilde av Carriage Hills Resort
Bilde av Carriage Hills Resort
Bilde av Carriage Hills Resort

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.carriagehillsresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Carriage Hills Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at noen ganger ønsker du å reise til utrolige steder og fortsette å snakke engelsk. For oss har Canada alt: fjell, strender, dyreliv, storbyferier og rømming på landet. Ontario tilbyr det beste i landet: store, livlige byer som lover eventyr, kultur og historie og upopulerte vidder med store skønheter, alt sammen pakket inn i en.

A timeshare på Carriage Hills Resort er et utmerket valg for de som ønsker å oppleve alt dette og mer. Disse etterspurte leilighetene er et flott utgangspunkt for å utforske dette området i Canada, og for å ta en pause etter en lang dag. Det uvanlige bassenget er halvt innendørs og halvt utendørs, og det er også muligheten til et boblebad for de kjølige nettene under stjernene.

Et besøk på Carriage Hills Resort er et godt valg for hele familien, da det kan være tilgjengelig, og det er mange aktiviteter som tilbys i nærheten, inkludert et skitrekk for å få mest mulig ut av den utrolige naturen. Aktive typer kan sykle eller stå på ski, mens roligere personer gleder seg over en varm sjokolade og soler seg i den fantastiske utsikten.

Carriage Hills Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Handikappede Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter)
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, treningsutstyr, Spillerom, helsestudio, lekeplass, badstue, squash, svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (12.0 miles), Strand (12.0 miles), Båtliv (12.0 miles), Casino (20.0 miles), Barnepass (3.0 miles), Konferansefasiliteter (i nærheten), Langrenn (i nærheten), Utforski (i nærheten) ), Fiske (i nærheten), Golf (i nærheten), Dagligvarebutikk (3.0 miles), Frisør (12.0 miles), Ridning (8.0 km), Innsjø (12.0 km), Live underholdning (3.0 km), Medisinske fasiliteter (12.0 km) ), Restaurant (i nærheten), Shoppingområde (12.0 miles), Skiskole (i nærheten), Snack Bar (i nærheten), Spa (i nærheten), Tennis (3.0 miles), Vannski (12.0 miles), Vindsurfing (12.0 km) ,
Flyplass
Toronto - (75 miles - 120 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøp av Carriage Hills Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Carriage Hills Resort før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Carriage Hills Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Carriage Hills Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Carriage Hills Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Carriage Hills Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Carriage Hills Resort kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.