Bilde av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Bilde av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Bilde av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Bilde av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Bilde av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Adresse: CLC Canaltime på Sawley Marina, Sawley, Long Eaton, Nottingham, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canaltime.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på CLC Canaltime at Sawley Marina? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


CLC Canaltime på Sawley Marina i Nottingham, England, fungerer som en unik godbit for folk som har hatt sin fylle av sol-, sjø-, sand- og svømmebassengferier. Denne gangen, unnslippe fra det travle av alt og sette ut på ditt eget cruise for å krysse Trent og Mersey kanalen og andre lokale vannveier, fredelig forbi broer, låser, puber og landsbyer.

Flytter på to til tre miles i timen, opplevelsen ombord på timeshare Smalbåter av CLC Canaltime på Sawley Marina beviser enthralling. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner det en fantastisk mulighet til å nyte underverkene og den store arven til Storbritannias største vannvei marina.

Designet for cruising, er båtene spesielt bygget for feriebruk. Hver er laget av dyktige lokale håndverkere som bruker moderne metoder og moderne materialer. Gjestene kan velge mellom en- eller to-roms smalbåter for deres innkvartering, noe som krever minst to og tre voksne voksne i henhold til cruise. Gå ut på dette eventyret og bli overrasket over det som ligger langs det fortryllende vannet: statelige hjem, industriarv, landstader, slott, museer og byer ... Det er noe nytt å utforske på hvert hjørne.

Club La Costa Canaltime på Sawley Marina Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Klesvask, Restaurant, Snackbar,
Nærliggende fasiliteter
Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), shoppingområde (i nærheten),
Flyplass
Øst Midlands - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag

Kjøpeklubb La Costa Canaltime på Sawley Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Canaltime på Sawley Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Canaltime på Sawley Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.