Bilde av Canal Boat Club på Union Wharf
Bilde av Canal Boat Club på Union Wharf
Bilde av Canal Boat Club på Union Wharf
Bilde av Canal Boat Club på Union Wharf
Bilde av Canal Boat Club på Union Wharf

Adresse: Canal Basin, Leicester Road, Market Harborough, Leicestershire, LE16 7UW, ENGLAND
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canalboatclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Canal Boat Club på Union Wharf? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis du liker å ta livet i et lavere tempo, slappe helt av og koble fra kravene i det daglige livet, er Canalboat Club på Union Wharf for deg. Denne vakre marinaen i en markedsby i Leicestershire tilbyr en velkommen flukt til fortiden. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at det er mulig å late som å ha tid reist tilbake til før bærbare datamaskiner, smarte telefoner og tabletter gjort arbeidet døgnet rundt en nødvendighet. Å komme vekk fra alt er virkelig mulig når du er på en av disse kjære smalbåter, da du kan ta beslutningen om å bare kaste av og flyte mot et annet reisemål!

A timeshare med Canalboat Club på Union Wharf vil du stå i god stand, fordi så snart du forlater båten, gleder du deg til ditt neste opphold. Market Harborough er den perfekte basen for å utforske det omkringliggende landskapet, med mye å se og gjøre, og selvfølgelig noen gode restauranter for når du foretrekker å ikke bruke det fullt utstyrte kjøkkenet på båten - eller på språket av saltvannssøyler, 'galley'! Canalboat Club på Union Wharf tilbyr en avslappende, innbydende ferie som du vil elske og vil returnere for å gjenta igjen og igjen.

Canal Boat Club på Union Wharf Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Restaurant,
Nærliggende fasiliteter
Golf (2.0 miles), matbutikk (i nærheten), medisinsk fasiliteter (i nærheten), snackbar (i nærheten), svømmebasseng (2.0 miles),
Flyplass
Birmingham - (45 miles - 72 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, mandag

Kjøper Canal Boat Club på Union Wharf timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat Club på Union Wharf før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat Club på Union Wharf hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club på Union Wharf

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat Club på Union Wharf eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Canal Boat Club på Union Wharf.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Canal Boat Club på Union Wharf kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.