Bilde av Cabo Azul Resort and Spa
Bilde av Cabo Azul Resort and Spa
Bilde av Cabo Azul Resort and Spa
Bilde av Cabo Azul Resort and Spa
Bilde av Cabo Azul Resort and Spa

Adresse: Paseo Malecon S/N, Lote 11, Fonatur, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: caboazulresort.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Cabo Azul Resort and Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resort ligger på Baja-halvøya på østkysten, i hjertet av San Jose del Cabo med 12 hektar ved havet i en asurblå bukt. Cabo Azul Resort tilbyr fantastisk havutsikt, private terrasser, sofistikert innredning og feriepakker som passer for både familier og par. Feriestedet ligger kun en 20-minutters kjøretur fra flyplassen og en 10-minutters spasertur fra Costa Azul, timeshare er lett tilgjengelig og den perfekte, rolige flukt fra den travlere Cabo San Lucas-destinasjonen.

Bo i et vakkert innredet; suite eller en romslig villa som tilbys i ett, to og tre-roms konfigurasjoner hver med håndlagde møbler og et luksuriøst bad. Nyt fantastisk utsikt over havet eller frodige grøntområder på ferieanleggets velstelte eiendom fra din egen private terrasse.

Nyt den rike historien, intrikate arkitekturen og den vakre musikken til San Jose del Cabo ved å delta i en ukentlig "Art Walk" på anerkjente Plaza Mijares hver torsdag fra kl. 5-9. Svøm, tren eller samhandle med delfinene - bare en 3-minutters kjøretur fra feriestedet; eller spasere den hvite sanden og det klare blå havet på hesteryggen. Enten du leter etter et eventyr med åpent hav, sportsfiske, golf ved havet, se på stedet eller slappe av ved bassenget, tilbyr Cabo Azul Resort den perfekte ferien for alle.

Kjøper Cabo Azul Resort and Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Cabo Azul Resort and Spa før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Cabo Azul Resort and Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Cabo Azul Resort and Spa

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Cabo Azul Resort and Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Cabo Azul Resort and Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Cabo Azul Resort and Spa kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.