Bilde av Burchell's Bush Lodge
Bilde av Burchell's Bush Lodge
Bilde av Burchell's Bush Lodge
Bilde av Burchell's Bush Lodge
Bilde av Burchell's Bush Lodge

Adresse: Paul Kruger Gate, Portia Shabungu Drive, PO Box 259, Skukuza 1350, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Burchell's Bush Lodge? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kruger nasjonalpark, som nyter status som en av de største viltreservatene i Sør-Afrika, er et paradis for safari og spillentusiaster. Det er hjemmet til en mangfoldig pakke med ville dyr, inkludert de store fem, samt et blendende utvalg av fugler. Og bare to hundre meter fra denne havnen er Burchell's Bush Lodge, som gir enkel tilgang til dette vidunderlandet og så mye mer.

Omgitt av frodige, tropiske skoger, ligger denne innkvarteringen med sjarmerende residens som bringer gjestene så nær naturen som mulig. Med en rustikk design, de fleste timeshare enheter på Burchell's Bush Lodge gir komfort til seks personer, selv om mindre og mer intime rom er tilgjengelige også.

Det er et par soverom inne i hyttene med dobbeltseng og enkeltsenger og hems med to enkeltsenger. Videre er det en romslig stue utstyrt med et komplett kjøkken, spisestue og stue. Derimot, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt måltider som skal tas i den overbygde terrassen og braaiområdet som åpner for vakker utsikt og med sporadisk musikk fra fuglens kor. Det er også et svømmebasseng på stedet for din fornøyelse.

Burchell's Bush Lodge Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Spillerom, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Golf (7.0 miles), Live Entertainment (62.0 miles), Medisinsk fasiliteter (9.0 miles), Squash (25.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Nelspruit - (66 miles - 106 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Burchell's Bush Lodge timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Burchell's Bush Lodge før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Burchell's Bush Lodge, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Burchell's Bush Lodge

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Burchells Bush Lodge-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Burchell's Bush Lodge.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Burchell's Bush Lodge kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.