Bilde av Barcelo Aruba
Bilde av Barcelo Aruba
Bilde av Barcelo Aruba
Bilde av Barcelo Aruba
Bilde av Barcelo Aruba

Adresse: JE Irausquin Blvd. Nei. 83, Postboks 218, Oranjestad, Aruba
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.occidentalvacationclub.com/hotel/barcel--aruba

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Barcelo Aruba? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En episk gjort enkel: Dette er hva Barcelo Aruba i Noord, Aruba handler om. På dette altomfattende feriestedet som står stolt blant Palm Beach, handler det om eleganse og luksus, vekslende med sol og moro. Det turkise vannet er ingenting annet enn hypnotisk mens den hvite sandstranden og karibiske været fraråder å fortsette å forlenge timeshare ferie. High-end underholdning, salonger, diskoteker og shopping er overalt også, noe som gir en stor opplevelse tilgjengelig i hver tur.

Men enda flere aktiviteter venter på deg og dine kjære innenfor selve feriestedet. Det er et nytt treningsstudio, samt tennis og volleyball. Vannsportsaktiviteter er tilsvarende innbydende og inkluderer snorkling, kajakkpadling, dykking og vann-aerobic. Daglige aktiviteter, barneklubb og nattlig underholdning er også tilgjengelig. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å delta i minst noen av disse fantastiske aktivitetene som en del av din all inclusive-plan.

Og når du vil hvile, få det ultimate i avslapning inne i moderne rom preget av moderne farge og høy klasse innredning på Barcelo Aruba. Fasiliteter for å trøste deg er king- eller dobbeltsenger, air condition, minibar, satellitt-TV, DVD-spiller og Wi-Fi, og bad med hårføner. Den møblert terrassen tilbyr også fascinerende utsikt, inkludert basseng, strand eller hageutsikt.

Barcelo Aruba Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv (Utstyr tilgjengelig), Kasino, Barnepass, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Frisør, Handikappede, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking , Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, Vannski (Utstyr tilgjengelig), Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Spillerom (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Kjøpesenter (5.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),, *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Queen Beatrix International - (1 miles - 1 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Barcelo Aruba timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Barcelo Aruba før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Barcelo Aruba, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Barcelo Aruba

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Barcelo Aruba. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Barcelo Aruba.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Barcelo Aruba kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.