Bilde av Avani Sepang Goldcoast Resort
Bilde av Avani Sepang Goldcoast Resort
Bilde av Avani Sepang Goldcoast Resort
Bilde av Avani Sepang Goldcoast Resort
Bilde av Avani Sepang Goldcoast Resort

Adresse: No.67, Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg. Bagan Lalang, Sepang, Selangor, 43950, Malaysia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.avanihotels.com/en/sepang

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Avani Sepang Goldcoast Resort


Avani Sepang Goldcoast Resort strekker seg fra Sepang-kysten, nesten en kilometer inn i det skjermede vannet i Malaccastredet med 392 luksuriøst innredede sjøvillaer som former et palmetre. Anlegget har et svømmebasseng, treningssenter, bibliotek, TV-rom, en rekke spisesteder og barer, butikker og et spa. Dette femstjerners timeshare har også en perfekt beliggenhet som tillater dykking, vannsport, utflukter, snorkling og mange andre fritidsaktiviteter.

Selangor har blitt kalt gatewayen til Malaysia, gitt den strategiske beliggenheten til alle store reiseruter. De største flyplassene ligger alle i Selangor, som er den største havnen i Malaysia, Port Klang. Selangor er sørvest for Kuala Lumpur. Besøk Bandar Palace, bli aktiv på Gombak Shah Alam Sports Complex eller gå gjennom Malaysia Agricultural Park på Bukit Cahaya. Nyt Malaysias rike historiske og kulturelle arv, eksotiske kulinariske herligheter og shoppinggleder.

Kjøper Avani Sepang Goldcoast Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Avani Sepang Goldcoast Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Avani Sepang Goldcoast Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Avani Sepang Goldcoast Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Avani Sepang Goldcoast Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Avani Sepang Goldcoast Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Avani Sepang Goldcoast Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.