Bilde av Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Bilde av Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Bilde av Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Bilde av Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Bilde av Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden

Adresse: Corralejo, Fuerteventura,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.grandholidaysclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden


Den største utfordringen du vil møte på Atlantic Garden Beach Mate er å avgjøre hvilket basseng som skal hoppe inn først! Med to voksne bassenger å velge mellom og en egen for barna, vil alle bli fornøyd. Lounging ved vannet, ta en dukkert for å kjøle ned soloppvarmet hud, svømme opp til en bassengbar og nippe til forfriskende drinker fra briller beaded med kondens ... Når vi tenker på helligdager i Fuerteventura, er dette bildet som kommer til å tenke .

Selv om øya ligger på Kanariøyene, nærmere Afrika enn Europa, er kulturen tydeligvis den av Spania. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at de beste ferien er de mest enkle, og et opphold på Atlantic Garden Beach Mate er et tegn på letthet. Leilighetene er mer attraktive enn gjennomsnittet timeshare, Designet i en varm moderne stil, og med balkonger med utsikt over de frodige hagene vil du være i ditt element.

Ventet ut av feriestedet, Corralejo har en uberørt hvit sandstrand, med turkise bølger forsiktig lapping ved kysten. Den ex-pat samfunnet gir byen en vennlig, internasjonal følelse, men med en tydelig spansk holdning. Du kan være på ferie, men du er også hjemme.

Kjøper Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Garden og Grand Holidays Club ved Atlantic Garden

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlantic Garden og Grand Holidays Club på Atlantic Garden.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Atlanterhavshagen og Grand Holidays Club ved Atlanterhavshagen kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.