Bilde av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Adresse: 200 Appleseed Court, Clarksville, Georgia, GA 30523, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: corporate.orangelake.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Holiday Inn Club Vacations at Apple Mountain Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et paradis, et fristed og en sann ferie: dette får du med deg timeshare på Apple Mountain Resort. Ligger ved foten av Blue Ridge Mountains i Georgia, USA, Dette sjarmerende feriestedet gir all den landlige skjønnheten du kan ønske deg. Ligger i en sørstat, har feriestedet godt vær det meste av året, noe som gjør det ideelt for ferierende som liker å reise utenfor høysesongen.

Innkvarteringen består av studio-, ett- og to-roms hytter som er designet og innredet for å formidle en herlig følelse av gammeldags sjarm. De fleste har egen balkong eller uteplass, hvorfra du kan nyte en fantastisk utsikt over området. Når det gjelder fasiliteter, tilbyr feriestedet mange morsomme aktiviteter, inkludert minikino på stedet. Selve området gir fantastiske turstier og vakre innsjøer for de som elsker å være i naturen.

Den historiske byen Clarkesville er en kort kjøretur, og der kan du komme inn i fortiden for et besøk. Hvis det er liv og spenning du leter etter, er sentrum av Atlanta bare 90 minutter unna. Med alt dette som tilbys, Reise og fritid Gruppe har ingen betenkeligheter med å tilby timeshare for videresalg på Apple Mountain Resort.

Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet), Boblebad / Badestamp (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, Spillerom, Golf, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (15.0 miles), Båtliv (10.0 miles), Casino (75.0 miles), Barnepass (6.0 miles), Konferansefasiliteter (10.0 miles), Slalåm (30.0 miles), Fiske (6.0 miles), Matbutikk (6.0 miles), Frisør (6.0 miles), Ridning (15.0 miles), Lake (6.0 miles), Medisinske fasiliteter (6.0 miles), Restaurant (6.0 miles), Shoppingområde (6.0 miles), Skiskole (30.0 miles),
Flyplass
Atlanta International - (74 miles - 119 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.