Bilde av Anantara Vacation Club
Bilde av Anantara Vacation Club
Bilde av Anantara Vacation Club
Bilde av Anantara Vacation Club
Bilde av Anantara Vacation Club

Adresse: 3rd Floor, White Group 1 Building, 75 Soi Rubia, Sukhumvit 42, Bangkok 10110, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.anantaravacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Anantara Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Med så mye skjønnhet rundt om i verden, er det noen ganger utfordrende å velge et feriedestinasjon. Ønsker du å oppleve eksotisk Bali? Hva med hvite sandstrender i Phuket, Thailand? Ikke glem luksusvillaene i Koh Samui, Thailand og de moderne suitene i Bangkok, så vel som de i Sanya, Kina og Queenstown, New Zealand.

Kan fortsatt ikke ta en beslutning? Nyt dem alle ved å kjøpe Club Points fra Anantara Vacation Club. Dette sikrer evig ferie i luksuriøse feriesteder og hoteller over hele verden til beste verdi. Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, Anantara Vacation Club lar deg utforske og oppdage alle verdenshjørner med en poeng-basert timeshare eie. Dette innebærer et engangsoppkjøp av årlige Clubpoeng som tjener som ferievaluta. Jo lenger du blir, desto større tilgang kommer du til eksklusive Club Owner privilegier og fordeler.

Disse punktene vil aldri bli økt, fornyes automatisk årlig, kan selges eller arves, og eventuelle ubrukte kan forlenges med ytterligere tolv måneder. Ikke bare kan du gjøre personlige drømmeferier skje, det er også mer frihet i å velge hvor du skal dra og hvor lenge du skal være. Det er fleksibelt og sikkert, og det eneste du må gjøre er å baske i luksus og komfort i spektakulære globale destinasjoner.

Kjøper Anantara Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Anantara Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Anantara Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Anantara Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Anantara Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Anantara Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Anantara Vacation Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.