Bilde av Amarilla Golf and Country Club
Bilde av Amarilla Golf and Country Club
Bilde av Amarilla Golf and Country Club
Bilde av Amarilla Golf and Country Club
Bilde av Amarilla Golf and Country Club

Adresse: Urbanizacion Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.amarillagolf.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Amarilla Golf and Country Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvis golf, dykking og ridning er opp gaten din, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke anbefale Amarilla Golf and Country Club høyt nok. Dette førsteklasses feriestedet tilbyr alle slags underholdning på land og sjø. Selvfølgelig er golfbanen en viktig tegning, ofte beskrevet som "perfekt", "ulastelig" og til og med "utfordrende" - ingen vil ha en enkel kurs, tross alt!

Ligger i San Miguel de Abona på Tenerife, dette timeshare lar deg oppleve alle de beste i Spania mens du er komfortabel og godt ivaretatt i luksuriøse omgivelser. Leilighetene har fantastisk fjell- og havutsikt, og tilbyr romslig innkvartering og avslapping ved bassenget om ettermiddagen etter en runde.

Den beste delen er at selv om Tenerife er et populært turistmål, er den vakre kystbyen av den velkjente stien. Ta 'Glemte veien' sving ned sørover gjennom øya, langs vakre brosteinsbelagte gater, forbi tradisjonelle trebyhus med intrikate balkonger. Unn deg saftige, lokalt dyrkede tomater i hjemmelagede restauranter, og se på øyas berømte, svarte sandstrender. På Amarilla Golf and Country Club er du i for en avslappende ferie, du vil ikke glemme, der lokalbefolkningen aksepterer deg som en av sine egne.

Kjøper Amarilla Golf and Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Amarilla Golf and Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Amarilla Golf and Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Amarilla Golf and Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Amarilla Golf og Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Amarilla Golf and Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Amarilla Golf and Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.