Bilde av Alpine Club
Bilde av Alpine Club
Bilde av Alpine Club
Bilde av Alpine Club
Bilde av Alpine Club

Adresse: Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Østerrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com/alpine-club

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Alpine Club


Når du tenker på timeshare eierskap, den vanligste tanken er sol, sjø og sand. Men hvis det er kulere klima du har behov for, Reise og fritid Gruppe har feriestedet for deg: Alpine Club i Rohrmoos / Schladming, Østerrike. Du vil oppleve oppsiktsvekkende fjellutsikt rett ut av The Sound of Music, ledsaget av kirkeklokker som bompenger i byen nedenfor. Bygget i tradisjonell alpin stil, er dette feriestedet det ultimate helårsferieferiet enten du leter etter spenningen på vintersport eller for innsjøer, daler og østerriksk kultur - inkludert Salzburgs nærliggende fødested, Mozarts fødested.

Du vil ikke finne bedre ski- og snowboardforhold noe annet sted i verden, som er en av Alpine Clubs største skryt. Hvis vintersport ikke er noe for deg, kan du dra nytte av en rekke aktiviteter på feriestedet som badminton, bordtennis, biljard, tennis og mye mer - eller besøke områdene rundt for golf, ridning eller til og med piknik i de vakre omkringliggende parkene. Feriestedet har også sitt eget spa for hvile og avslapning i kongelig standard. For timeshare med en forskjell, kan du ikke gå galt.

Alpine Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle Enheter) Kjøkken (Alle Enheter, Delvis) Gulvteppe (Alle Enheter) Mikrobølgeovn (Enhetene)
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs) Tennis Badstue Spillerom Lekeplass Dagligvarer Klesvask Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Fiske (i nærheten) Langrenn (i nærheten) Slalåm (i nærheten) Skiskole (i nærheten) Golf (6.0 miles) Squash (i nærheten) Ridning (4.0 km) Helseklubb (i nærheten) Live underholdning (i nærheten) Bilutleie (i nærheten ) Medisinsk anlegg (i nærheten)
Flyplass
Salzburg - 50.0miles / 80.0km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Alpine Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Alpine Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Alpine Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Alpine Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Alpine Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Alpine Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Alpine Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.