Bilde av Alpenland Sporthotel
Bilde av Alpenland Sporthotel
Bilde av Alpenland Sporthotel
Bilde av Alpenland Sporthotel
Bilde av Alpenland Sporthotel

Adresse: Hochkoenigstrasse 31, A 5761 Maria Alm, Østerrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.alpenland-sporthotels.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Alpenland Sporthotel - St. Johann-im-Pongau? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Når vinden begynner å blåse og regnet ikke har sluppet på i løpet av flere uker, hviler du lett med vissheten om at du snart skal være i timeshare i Østerrike, hvor du vil tilbringe dagene dine med å stirre på utrolig fjellandskap. Alpenland Sporthotel ligger i St Johann im Pongau, en liten, sjarmerende by midt i hjertet av Salzburg, og tilbyr mye for den nysgjerrige reisende.

Uansett tidspunkt på året, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at naturen er ute av denne verden. Rikt, frodig grønt om sommeren og kjølig, skarpt hvitt om vinteren, landskapet er fantastisk. Plassert rett i dalen, kunne Alpenland Sporthotel ikke være et bedre sted. Fotturer, terrengsykling og løping er rett utenfor døren, eller ski og snowboard tilbys gjennom vintersesongen. En skyttelbuss tar deg rett til St. Johann-Alpendorf skiområde, mindre enn to miles unna.

Hvis du foretrekker å slappe av, er studioleilighetene alle utstyrt med Wi-Fi og flatskjerm-TV, og det er boblebad, badstue og steam room. Sitt og nipp til en kaffe, la frokosten kokes til deg i stedet for å rusle deg rundt på et ukjent kjøkken, og på kvelden foreslår vi at du nipper til en forfriskende drink i den koselige baren.

Kjøp av Alpenland Sporthotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Alpenland Sporthotel før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Alpenland Sporthotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Alpenland Sporthotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Alpenland Sporthotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Alpenland Sporthotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Alpenland Sporthotel kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.