Bilde av Alhambra på Poinciana
Bilde av Alhambra på Poinciana
Bilde av Alhambra på Poinciana
Bilde av Alhambra på Poinciana
Bilde av Alhambra på Poinciana

Adresse: 500 E. Cypress Parkway, Poinciana, FL, 34759, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: diamondresorts.com/destinations/property/Alhambra-at-Poinciana

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Alhambra på Poinciana? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Uforglemmelige dager og netter venter på deg kl Alhambra ved Poinciana. Dette feriestedet tilbyr deg bruk av et oppvarmet svømmebasseng, opplyst tennisbane, lekeplass for barn og babybasseng. For å toppe det hele er Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld og andre spennende attraksjoner i Orlando-området innen 45 minutter fra timeshare resort.

Alhambra at Poinciana Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Lekeplass, Svømmebasseng, Tennis (utstyr tilgjengelig),
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (15.0 miles), Strand (65.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (i nærheten), Dagligvarebutikk (i nærheten), Frisør (i nærheten), Ridning (3.0 miles), Lake ( 6.0 miles), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Racquetball (i nærheten), Shoppingområde (15.0 miles), vannski (15.0 miles),
Flyplass
Orlando International - (35 miles - 56 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Alhambra på Poinciana timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Alhambra på Poinciana før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Alhambra i Poinciana, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Alhambra i Poinciana

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Alhambra på Poinciana eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Alhambra på Poinciana.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Alhambra på Poinciana kan være trygt med viten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.