Bilde av Wyndham Residences Monterey
Bilde av Wyndham Residences Monterey
Bilde av Wyndham Residences Monterey
Bilde av Wyndham Residences Monterey
Bilde av Wyndham Residences Monterey

Adresse: Calle Finlandia, San Eugenio Alto, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clcworld.com/monterey/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Wyndham Residences Monterey? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hvis du ønsker året rundt varme i California og Sahara, men foretrekker kortere reisetider og mindre tørre klimaer, timeshare or Fraksjonert eierskap med Wyndham Residences kan Monterey godt være feriestedet for deg. På sørkysten av Tenerife, Spania er hvor du finner denne åssiden, som tilbyr fantastisk utsikt over glitrende atlantisk vann og den nærliggende byen Playa de las Americas. Slike utsikter skaper en virkelig avslappet atmosfære i feriestedet, som tilbyr fasiliteter for hele familien. Foreldre har sjansen til å slappe av og slappe av mens barna kan nyte det varierte programmet med barnevennlige aktiviteter - pluss sitt eget dedikerte svømmebasseng!

Med feriestedet så bra for alle typer ferierende, kan det være fristende å holde seg på stedet i løpet av oppholdet. Men lokalområdet tilbyr også noen spennende severdigheter og aktiviteter hvis du ønsker å tilbringe litt tid på å utforske. Vannsport er tilgjengelig på de nærliggende strendene, og det levende nattelivet er en fin måte å tilbringe en kveld eller to. Du finner også duty-free shopping i det fantastiske feriestedet Playa de las Americas. Til timeshare or Fraksjonert eierskap I en spennende, men fredelig beliggenhet, Reise og fritid Gruppe foreslår å vurdere Wyndham Residences Monterey.

Wyndham Residences Monterey-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Wyndham Residences Monterey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Wyndham Residences Monterey før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Wyndham Residences Monterey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Wyndham Residences Monterey

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Wyndham Residences Monterey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Wyndham Residences Monterey.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Wyndham Residences Monterey kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.