Bilde av The Ridge Resort
Bilde av The Ridge Resort
Bilde av The Ridge Resort
Bilde av The Ridge Resort
Bilde av The Ridge Resort

Adresse: 67 Goldfield Heights, Queenstown, 9300, South Island, New Zealand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.classicholidays.com.au/resort/ridge-resort

Interessert i eiendommer for salg og leie på The Ridge Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ridge Resort i Queenstown ligger i en lun vik ved Lake Wakatipu, New Zealands mest populære året rundt timeshare resort. Den sentrale Otago-regionen har en fargerik historie, med tegn på gullrushdagene som fortsatt er tilstede.

New Zealands største fjellene finnes i denne regionen og tilbyr gode bakker og moderne stolheiser for snøski. Om sommeren er hanggliding, kanopadling, windsurfing, rafting, hurtigbåt og ørretfiske populært. Turer med båt, fly, helikopter og firehjulstrekk kan bestilles for å se dette unike området.

Kjøpe The Ridge Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Ridge Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Ridge Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Ridge Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til The Ridge Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med The Ridge Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Ridge Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.