Bilde av Rutland Hall Hotel & Spa
Bilde av Rutland Hall Hotel & Spa
Bilde av Rutland Hall Hotel & Spa
Bilde av Rutland Hall Hotel & Spa
Bilde av Rutland Hall Hotel & Spa

Adresse: Rutland Hall Hotel, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: rutlandhall.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Rutland Hall Hotel & Spa


Rutland Hall Hotell & Spa kan bli funnet i 65 dekar av delikat anlagte hager med utsikt over Rutland Water og omkringliggende landskap. Rutland Water, Vest-Europas største menneskeskapte innsjø anses å være lekeplassen til Englands East Midlands tilbyr et utvalg av vannsport, inkludert kanopadling og windsurfing, naturreservater, sykkelutleie og spor eller til og med en enkel spasertur rundt innsjøen.

Klubben tilbyr et utvalg av luksuriøse, fullt utstyrte hytter og overnatting, en gammel jakthytte, originale stall og tømmerrammede lodger funnet rundt bakken. timeshare Tilgjengelig på country club varierer fra ett soverom leiligheter til tre soverom hytter.

Det finnes et omfattende utvalg av fritidsfasiliteter, inkludert et 22-meters innendørsbasseng, boblebad, dampbad og barnebasseng. Anlegget har også et treningsstudio, utendørs tennisbane, squashbaner, boller green, minigolf og snooker på tilbud blant andre aktiviteter. Timeshare-eiere som ønsker å skjemme seg bort, vil gjerne vite at det er en skjønnhetsbutikk, frisør og behandling tilgjengelig på Rutland Hall Hotell & Spa sammen med en fin restaurant og bar. I mellomtiden bør foreldrene være glade, det er barnepass tilgjengelig og et lekeområde for barn. Dessverre siden anlegget ligger på en høyde Reise og fritid Gruppe Tro det kan være uegnet for gjester med gangproblemer.

Rutland lar deg nå ta med dine firbeinte følgesvenner for en liten daglig avgift.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Blå 2-6, 48-50
Hvit 7-12, 45-47
oransje 13-44

Rutland Hall Hotel & Spa-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Konferansefasiliteter, treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (4.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (3.0 miles), Matbutikk (4.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk anlegg (4.0 miles), Vannski (11.0 miles) , Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Øst Midlands - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Rutland Hall Hotel & Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Rutland Hall Hotel & Spa før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Rutland Hall Hotel & Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Rutland Hall Hotell & Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Rutland Hall Hotel & Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Rutland Hall Hotel & Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Rutland Hall Hotel & Spa kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.