Bilde av El Capistrano Village
Bilde av El Capistrano Village
Bilde av El Capistrano Village
Bilde av El Capistrano Village
Bilde av El Capistrano Village

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på El Capistrano Village? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


El Capistrano Village presenterer nesten hundre andalusisk stil villaer og leiligheter til gjester som ønsker å oppleve de beste kvaliteter av Middelhavet og sjarmen til de gamle fiskeværene Malaga, Spania. Hager og bassenger omgir innkvarteringen. En privat terrasse og hage gjør hver enhet skinnende. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere oppfordrer å samle her for å nyte utsikten over byen Nerja eller havet.

timeshare enheter varierer fra ett til tre soverom. Hver er en herlig setting for en intim ferie eller en familieferie. Fasiliteter som er felles for alle villaer og leiligheter inkluderer et komplett kjøkken, spisestue og stue med peis og TV med satellittkanaler og komplett bad. Oppgraderte rom har flere soverom og bad med boblebad, sovesofa, solarium og solseng og privat basseng.

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i området. Det er også et utendørsbasseng for alle å slappe av i. En rekke spanske og internasjonale retter kan også nytes i restauranten. To barer og et lite supermarked oppfyller videre behovene til gjestene. I tillegg ligger El Capistrano Village bare tolv minutter fra Burriana-stranden. Grottene i Nerja og hovedstaden provinsen Malaga ligger også i nærheten for leting og nytelse.

El Capistrano Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Klesvask, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (6.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende)
Flyplass
Malaga - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag

Kjøper El Capistrano Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei El Capistrano Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med El Capistrano Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på El Capistrano Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge El Capistrano Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med El Capistrano Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av El Capistrano Village kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.