Bilde av Fraksjonalt Eierskap Coral View Resort
Bilde av Fraksjonalt Eierskap Coral View Resort
Bilde av Fraksjonalt Eierskap Coral View Resort
Bilde av Fraksjonalt Eierskap Coral View Resort
Bilde av Fraksjonalt Eierskap Coral View Resort

Adresse: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: clubcoral-view.com

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Fractional Ownership Coral View Resort


Din gjerning Fraksjonert eierskap at Club Coral View Resort gir deg fire uker med avslappende ferie per år. Bare tolv fraksjoner per bolig selges, og det gjenstår fire uker med ikke-belegg for å tillate rutinemessig vedlikehold og fleksibilitet ved bestilling. Hvis for eksempel ferien din er for en periode på fire uker og to dager, vil vi prøve å ta imot deg for de to ekstra dagene, underlagt reservasjonsreglene. Den eneste ekstra kostnaden vil være administrasjonsgebyrene for dine forlengede to dagers opphold. Reservasjoner kan gjøres personlig på telefon eller e-post eller alternativt kan du som eier bruke online bookingsystemet på denne nettsiden, hvor du også kan handle taxi, leiebil, velkomstkurver og mer. Alt gjøres for å sikre at du får en hyggelig og problemfri ferieopplevelse.

Club Coral View Fractional eiere, gjennom tilknytning til RCI, verdens største høytid bytte selskap kan sette opp uker med opphold og velge å bo på over 4,000 destinasjoner i over 100 land fra deres globale portefølje av boliger som alltid vil være av samme overlegne standard eller høyere.

Den romslige komfortable salongen har en flatskjerm-TV med satellittmottak, den har en stilig spisestue og et italiensk designet kjøkken som er fullt utstyrt og utstyrt med toppmoderne apparater. De ekstremt store fullt møblerte balkongene og terrassene er perfekte for å slappe av i solen eller spise utendørs mens du ser på de spektakulære solnedgangene. Soverommene er romslige og avslappende, og alle boligene med to soverom har to bad som er en overdådig oase av ro.

Boligene varierer fra leiligheter med ett til tre soverom og rekkehus med to soverom, alle med store balkonger, terrasser eller hager. En rekke rekkehus har private gårdshager, mens andre er designet for å dra nytte av den spektakulære utsikten ved å ha soverommene i første etasje med boarealet over. Andre rekkehus og selektive leiligheter i toppetasjen har private takterrasser, komplett med boblebad og innebygde griller hvor du kan slappe av og nyte middagen mens du nyter panoramautsikten og spektakulære solnedganger. Alle boligene har privat parkering og gratis Wi-Fi er tilgjengelig.

Fraksjonalt eierskap Coral View Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, TV
Resort Fasiliteter
Svømmebasseng, På stedet - Utendørs svømmebasseng: Uoppvarmet, Bilutleie, Flerspråklig personale, Internett-tilgang på fellesområdene (avgifter kan forekomme): Trådløst internett
Nærliggende fasiliteter
(3.0 mi), Golf - Antall hull: 3.0, Vannski (7.0 mi), Shopping, Bar / salong (i nærheten), Vannski (18 mi), Strandstype: Hav, Vindsurfing (3.0 mi) Salong (i nærheten), nattklubb (i nærheten), treningssenter (3.0 mi)
Flyplass
Paphos
Sjekk inn / ut
16:00

Kjøpe Fractional Ownership Coral View Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Fraksjonal Eierskap Coral View Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Fraksjonal Ownership Coral View Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Fractional Ownership Coral View Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Coral View Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Fractional Ownership Coral View Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av brøkdelings eierskap Coral View Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.