Bilde av Savoy Palace Signature Vacation Club
Bilde av Savoy Palace Signature Vacation Club
Bilde av Savoy Palace Signature Vacation Club
Bilde av Savoy Palace Signature Vacation Club
Bilde av Savoy Palace Signature Vacation Club

Adresse: Avenida do Infante, 9004-542, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: palace.vacationclubsavoysignature.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Savoy Palace Signature Vacation Club


Savoy Palace Signature Vacation Club gir et høyt luksusnivå til timeshare på Madeira og Portugal, og tilbyr opplevelser som er unike og uforglemmelige for besøkende. Savoy Palace Signature Vacation Club har atmosfæren til et boutiquehotell og har overdådige hager med spektakulær sjøutsikt. Utvider arven til Classic Savoy -hotellet med et design som blander en dristig, moderne stil med historiske elementer. Feriestedet hyller øyas unike egenskaper, og tar inspirasjon fra det frodige landskapet og tradisjonene på Madeira.

Interiørdesignprosjektet, signert av Nini Andrade de Silva og RH+ Arquitectos, kjent for sitt arbeid over hele verden, vil utvilsomt heve standardene for destinasjonen. Påvirket av Belle Epoque, er det i harmoni med kulturens ressurser på øya, på en fascinerende reise som kombinerer historie med samtidens påvirkning.

Anlegget har 542 enheter (352 er hotellrom og suiter). Det er 190 leiligheter (83 T0, 68 T1, 35 T2 og 4 bassengsuiter), studioer (T1 og T2), spa, 6 svømmebassenger (2 uendelig på taket og 2 innendørsbassenger), 8 restauranter og barer, og konferansefasiliteter for opptil 1,400 gjester.

Savoy Palace Signature Vacation Club er inspirert av Laurissilva -skogen og de gamle tunnelene og lagunene, og har et imponerende spa, en av de største i Europa. Det er 11 behandlingsrom og et treningsstudio, som tilbyr avslapningsprogrammer, massasjer, ansiktsbehandlinger og andre alternativer. Det tilbyr også et avslapningsrom, badstue, tyrkisk bad, sensoriske dusjer, boblebad, isfontene, halo terapirom, champagne og neglebar, oppvarmet innendørsbasseng og skjønnhetssalong.

Fasiliteter ved Savoy Palace Signature Vacation Club

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Dagspa, underholdning - live, treningsrom - utstyrt, svømmebasseng - innendørs, svømmebasseng - utendørs
Nærliggende fasiliteter
Bar/Cocktail Lounge, Bilutleie, Restaurant
Flyplass
Funchal / FNC 12 Miles / 19 KM
Sjekk inn / ut
Mandag torsdag

Kjøper timeshare Savoy Palace Signature Vacation Club

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Savoy Palace Signature Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Savoy Palace Signature Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Savoy Palace Signature Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Savoy Palace Signature Vacation Club -eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med Savoy Palace Signature Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Savoy Palace Signature Vacation Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.