Bilde av Royal Elite Vacation Club
Bilde av Royal Elite Vacation Club
Bilde av Royal Elite Vacation Club
Bilde av Royal Elite Vacation Club
Bilde av Royal Elite Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalelite.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Elite Vacation Club


Royal Elite Vacation Club medlemmer vil glede seg over enestående tjenester, luksuriøse fasiliteter og VIP-status. Dette gir tilgang til eksklusive gourmetrestauranter, svømmebassenger, private strandområder og spesielle fasiliteter reservert bare for medlemmer. Bo i de beste suitene i 9 forskjellige Sandos-hoteller og timeshare Resorts som ligger i hele Mexico og Spania (Sandos Finisterra Los Cabos, Sandos Benidorm Suites, Sandos Papagayo Beach Hotel, Sandos Monaco Beach Hotel, Sandos Caracol Eco Resort, Sandos San Blas Nature Resort, Sandos Playacar Beach Resort, Sandos El Greco Beach Resort & Sandos Cancun Lifestyle Resort).

Royal Elite Vacation Club tilbyr også muligheten til å koble medlemskapet ditt til et eksternt verdensomspennende feriestednettverk. Dette gir deg tilgang til et stort antall turistmål. Uansett hvor du bestemmer deg for å reise, vil du nyte eksklusive høytidsdager til en overkommelig pris.

På Royal Elite er familietiden uvurderlig. Alle medlemmer vil verne øyeblikkene de tilbringer sammen med familien og benytte anledningen til å smi minner som vil vare livet ut og hvilken bedre måte å gjøre det på enn en familieferie i paradis.

Kjøp av Royal Elite Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Elite Vacation Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Elite Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Royal Elite Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Elite Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Royal Elite Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Royal Elite Vacation Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.