Bilde av Residence Tourotel Val Thorens
Bilde av Residence Tourotel Val Thorens
Bilde av Residence Tourotel Val Thorens
Bilde av Residence Tourotel Val Thorens
Bilde av Residence Tourotel Val Thorens

Adresse: 200 Rue de la Lombarde, 73440 Les Belleville, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://tourotel-val-thorens.com/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Residence Tourotel Val Thorens? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Nær sentrum av Val Thorens, den timeshare at Residence Tourotel Val Thorens er fordelt på 6 etasjer, betjent av 3 heiser Innkvartering fra Studio 2 personer til leilighet 2 rom for 6 personer, komfortabelt utstyrt for å la deg nyte oppholdet ditt.

Val Thorens har en eksepsjonell rideplass som vil fange skiløpere. På 150 km med snøområdet kjører du ikke mindre enn 78 skiløyper betjent av 32 heiser. Forbundet med skiområdet i de 3 dalene er det mer enn 600 km bakker som er tilgjengelige for deg. Val Thorens er også preget av "Family Plus" -merket, du vil glede deg over mange aktiviteter og fritid etter ski. Val Thorens tilbyr et sportssenter på 7500 m6 med Aqua Club og den største akebanen i Frankrike med 700 km nedstigning og XNUMX meter negativ høyde.

Kjøper Residence Tourotel Val Thorens timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Tourotel Val Thorens før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Residence Tourotel Val Thorens, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Residence Tourotel Val Thorens

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Residence Tourotel Val Thorens eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Residence Tourotel Val Thorens.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Residence Tourotel Val Thorens kan være trygg i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.