Bilde av Residence Club Expo
Bilde av Residence Club Expo
Bilde av Residence Club Expo
Bilde av Residence Club Expo
Bilde av Residence Club Expo

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Residence Club Expo? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


De timeshare residensen ligger et steinkast fra Porte de Versailles, utstillingssenteret, sportspalasset og aquaboulevard, Club Expo-residensen tilbyr deg alt av komfort og tjenestene du forventer. Den har også privat parkering.

Leilighetene, fra studioer for 2 personer til 2-roms leiligheter for 4 personer, er fullt innredet og utstyrt (elektrisk komfyr, kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn, telefon, TV). De drar nytte av den ideelle komforten for din ferie eller forretningsreise.

Boligen tilbyr integrerte tjenester (resepsjon 24/24, sengetøy, bar, parkering ...) og a la carte (frokost i baren, vaskeri, vaskeri, leie av bil, reservasjoner for utflukter og billetter til show, etc. )

Ved døren til boligen finner du alle de parisiske transportmidlene som lar deg oppdage hovedstadens utallige rikdommer (berømte monumenter, besøk, museer, aktiviteter, pittoreske nabolag, show, restauranter, shopping ...) eller gå til dine forretningsmøter. Dette er også utgangspunktet for å bli med i fornøyelsesparkene (Disneyland Paris, Parc Asterix, etc.) eller gå og besøke slottene i Loire.

Kjøper Residence Club Expo timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Club Expo før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Residence Club Expo, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Residence Club Expo

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Residence Club Expo eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Residence Club Expo.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Residence Club Expo kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.