Bilde av Premier Private Resorts
Bilde av Premier Private Resorts
Bilde av Premier Private Resorts
Bilde av Premier Private Resorts
Bilde av Premier Private Resorts

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://www.premierprivate.co.za/

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Premier Private Resorts


Med Premier Private Resorts får du ikke bare ferie mer for mindre; du får tilgang til fantastiske Fordeler som vil gjøre livet ditt enklere og hjelpe deg med å finne nye måter å leve livet på.

Premier private feriesteder gir deg et godt utvalg av luksus timeshare destinasjoner å velge mellom, med en rekke ypperlige lokale og internasjonale feriesteder valgt spesielt for å passe din kresne smak.

Premier Vacation Club-medlemskap gir tilgang til tusenvis av feriesteder over hele verden. Bonuser tilbys hele året og det er mulighet for å overføre poeng i opptil tre år.

Dette er mulig ved å bruke deres unike «Pay as You Use»-system og «Medlemsstatus»-innovasjon. Poeng- og avgiftskonto lar deg feriere hvordan, hvor og når du trenger i samsvar med din valgte Flexi-status.

Det praktiske systemet for årlige avgiftsbidrag lar deg spare til drømmeferien hver måned. Alle andre fordeler som er tilgjengelige for deg ved hjelp av Premier-statusen din. Du kan stole på at Travel Desk tar seg av alle dine reisearrangementer eller pakkereiser. Bonusuker og spesialtilbud er tilgjengelige for din bruk, og du har også fordelene ved å overføre poengene dine, låne fra neste år eller til og med kjøpe flere poeng hvis du trenger dem.

Kjøper Premier Private Resorts timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Premier Private Resorts før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Premier Private Resorts, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Premier Private Resorts

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Premier Private Resorts eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Premier Private Resorts.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Premier Private Resorts kan du være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.