Bilde av Polaris World på La Torre Golf Resort
Bilde av Polaris World på La Torre Golf Resort
Bilde av Polaris World på La Torre Golf Resort
Bilde av Polaris World på La Torre Golf Resort
Bilde av Polaris World på La Torre Golf Resort

Adresse: Costa Calida, Murcia, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: latorregolfresort.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Polaris World på La Torre Golf Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


La Torre Golf Resort er en luksus timeshare utvikling av 5-stjerners eiendommer som omfatter leiligheter, rekkehus og villaer rundt en 18-hulls Jack Nicklaus-designet golfbane.

La Torre Golf Resort ligger bare noen få kilometer fra de beste strendene i Mar Menor, og yrer av liv og aktivitet. Variasjonen av fritidsaktiviteter, inkludert barer og restauranter i alle stiler, den spennende golfbanen Nicklaus Design og alle de andre tjenestene som er laget med innbyggerne i tankene, gjør dette til en virkelig spansk by hvor livet leves utendørs.

Helt i sentrum av feriestedet ligger sentrum ved bredden av en stor innsjø. På sommerkveldene blir baren og restaurantens terrasser levende og den fantastiske atmosfæren nytes av alle.

Variasjonen som tilbys av dette feriestedet slutter ikke med de utrolige tjenestene som tilbys, men utvides til mangfoldet av eiendommene designet for å passe enhver smak. To-roms leiligheter med utmerket utsikt over golfbanen og felles svømmebasseng, to-etasjes rekkehus med private hager og mulighet for svømmebasseng, og 2- eller 3-roms villaer på store tomter for de som liker god plass å slappe av i .

Kjøper Polaris World på La Torre Golf Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Polaris World på La Torre Golf Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Polaris World på La Torre Golf Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Polaris World på La Torre Golf Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Polaris World på La Torre Golf Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Polaris World på La Torre Golf Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Polaris World på La Torre Golf Resort kan du være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.