Bilde av Maeva Residence Les Agaves
Bilde av Maeva Residence Les Agaves
Bilde av Maeva Residence Les Agaves
Bilde av Maeva Residence Les Agaves
Bilde av Maeva Residence Les Agaves

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://www.maeva.com/fr-fr/residence-les-agaves---maeva-selection_8189.html

Interessert i eiendommer for salg og leie på Maeva Residence Les Agaves? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I Cavalaire-sur-Mer, vendt mot Middelhavet, ligger den Residence Les Agaves tilbyr utstyrte og komfortable leiligheter i to 2-etasjes bygninger. Butikkene, marinaen og restaurantene er en 5-minutters spasertur eller 300 meter unna.

De har en loggia eller en møblert terrasse med havutsikt. Den fine sandstranden ligger noen få skritt unna, med en enkel vei å krysse.

Du vil sette pris på familiekarakteren til Cavalaire, nær Saint-Tropez og Lavandou. Det eksepsjonelle solskinnet samt mildheten til Cote d'Azur vil garantert forføre deg. Så klar til å pakke kofferten?

De timeshare Residensen ligger i nærheten av mange aktiviteter som et dykkesenter, et kasino, en golfbane, et ridesenter eller til og med tennisbaner.

Kjøper Maeva Residence Les Agaves timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Maeva Residence Les Agaves før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Maeva Residence Les Agaves, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Maeva Residence Les Agaves

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Maeva Residence Les Agaves eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Maeva Residence Les Agaves.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Maeva Residence Les Agaves kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.