Bilde av Holiday Club Ekerum Golf Resort
Bilde av Holiday Club Ekerum Golf Resort
Bilde av Holiday Club Ekerum Golf Resort
Bilde av Holiday Club Ekerum Golf Resort
Bilde av Holiday Club Ekerum Golf Resort

Adresse: Ekerums Gard, Borgholm, S-38792, Sverige
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclubresorts.com/en/resorts/ekerum/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Holiday Club Ekerum Golf Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Clubs nye destinasjon i Sverige, Ferieklubb Ekerum, ligger på øya Oland 20 km fra byen Kalmar. Ekerum er et av Sveriges mest populære steder å spille golf.

De timeshare har 72 ferieleiligheter. Det er to golfbaner i full størrelse, en country club, restaurant, lite spa og behandlingssenter som ligger ved siden av leilighetene.

De koselige leilighetene er innredet i nordisk stil og har førsteklasses møbler, inkludert flatskjerm-TV, hjemmekinoanlegg, en atmosfærisk flislagt peis og topp moderne kjøkken. Leilighetene ligger rett ved siden av golfbanen og klubbbygningen.

Holiday Club Ekerum er også et høyt feriedestinasjon for familien som verdsetter en aktiv ferie; våre gjester har tilgang til både Ølands strender og et mangfoldig kulturliv.

Holiday Club Ekerum Golf Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Vaskemaskin / tørketrommel: Noen enheter, Internett-tilgang: Trådløs internettilgang, Hårføner
Resort Fasiliteter
Spillrom, Spa Spa-tjenester: Ansiktsbehandlinger, Kroppsbehandlinger, Massasje, Treningssenter, Biljard eller biljardbord, Innendørs svømmebasseng, Dampbad, Badstue
Nærliggende fasiliteter
(Svømming) strand, Strand, Aktiviteter for barn, Båtliv, Ridning, Vannski, Fiske
Flyplass
Kalmar flyplass 40 km
Sjekk inn / ut
16: 00 fredag

Kjøper Holiday Club Ekerum Golf Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Ekerum Golf Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Holiday Club Ekerum Golf Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Ekerum Golf Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Ekerum Golf Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Ekerum Golf Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Holiday Club Ekerum Golf Resort kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.