Bilde av Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Bilde av Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Bilde av Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Bilde av Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Bilde av Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Adresse: 9501 Universal Blvd, Orlando, Florida, FL 32819, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hilton.com/en/hotels/mcoubgv-las-palmeras-by-hilton-grand-vacations/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmeras av Hilton Grand Vacations ligger på Universal Boulevard, er Orange County Convention Center bare fem minutter unna. SeaWorld Orlando og Universal Orlando Resort ligger innen fem miles fra timeshare feriested. Nyt utendørsbassenget med vannsklie, splashpad og bassenget Acqua Bar. Fiorella's er feriestedets restaurant, som tilbyr italienske retter fra gamle verden sammen med en imponerende vinliste. Lobbybaren er vert for en happy hour, og serverer håndverk øl, cocktailer og biter.

Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Røykfrie rom
Resort Fasiliteter
Treningssenter, Bar / salong, Spa, Bar ved bassenget, Restaurant, Jacuzzi / badestamp, På stedet - Svømmebasseng - utendørs: Oppvarmet, På stedet - Svømmebasseng - totalt antall bassenger: 1
Nærliggende fasiliteter
-
Flyplass
Orlando internasjonale flyplass
Sjekk inn / ut
16: 00 lørdag

Kjøper Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.