Bilde av The Hilton Club of New York
Bilde av The Hilton Club of New York
Bilde av The Hilton Club of New York
Bilde av The Hilton Club of New York
Bilde av The Hilton Club of New York

Adresse: 1335 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hiltongrandvacations.com

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på The Hilton Club of New York? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bo i hjertet av Midtown Manhattan kl Hilton New York. Finn deg selv blant mange kjente attraksjoner i New York City, som Central Park og Wall Street. Handle på Fifth Avenue, se et show på Broadway eller ta litt historie i Lincoln Center. Velg mellom et studio, eller suiter med ett eller to soverom med mye plass og moderne fasiliteter i dette fantastiske timeshare.

Det er 127 gjesterom, store NYC-rom, forretningssenter, treningssenter med førsteklasses beliggenhet. Ligger i nærheten av topp attraksjoner i New York City, tilgang til NY Hilton Midtowns Herb N 'Kitchen restaurant, Gratis Wi-Fi-tilgang på hele hotellet, Nærhet til forskjellige hovedkvarter, Innen 25 miles fra alle flyplasser i NYC-området, studioer og suiter som tilbyr mer plass.

Rommene er designet med tanke på komfort og bekvemmelighet. Alle rommene har god plass og flotte fasiliteter, inkludert king-size-senger, 55-tommers TV og WiFi-tilgang. Benytt deg av tjenestene og fasilitetene som er tilgjengelige for deg som gjester på Hilton Club New York. Slapp av med en treningsøkt i det moderne treningssenteret, eller nyt en spa-tjeneste på rommet. Trenger du å forynge? Hår og sminke er også tilgjengelig på rommet.

The Hilton Club of New York Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
WiFi, hårføner, badekar, kjøleskap, TV (kabel / satellitt), Barn / babyfasiliteter, kaffetrakter, air-condition, dusjkabinett, telefon
Resort Fasiliteter
Concierge desk / services, Bilutleie, Klesvask, Konferansefasiliteter, Klesrens, Klesvask, Treningssenter, Minibank / bank, Restaurant / spisestue
Nærliggende fasiliteter
Shopping, Parker / dyrehager, Kino / kino, Historiske områder, Naturområder, Kulturelle steder, Nattklubb, Salong
Flyplass
LaGuardia
Sjekk inn / ut
Fredag ​​15: 00

Kjøp av Hilton Club of New York timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Hilton Club i New York før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Hilton Club i New York, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på The Hilton Club i New York

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Hilton Club of New York eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online-annonsering i forsøk på å selge timeshare med The Hilton Club of New York.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Hilton Club of New York kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.