Bilde av Grand Bahia Principe Tulum
Bilde av Grand Bahia Principe Tulum
Bilde av Grand Bahia Principe Tulum
Bilde av Grand Bahia Principe Tulum
Bilde av Grand Bahia Principe Tulum

Adresse: Carretera Chetumal, KM 250, Riviera Maya, Quintana Roo 77780, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bahiaprincipe.com/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Grand Bahia Principe Tulum? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bahia Principe Grand Tulumi Mexico, er allerede åpen under "Origin"-konseptet, som den omfattende renoveringen av hotellet har vært sentrert på. Dette nye konseptet er inspirert av naturen, røttene og opprinnelsen til mayakulturens magi. Det fornyede hotellet ligger på de kjente strendene i Tulum, og er designet for å gi en unik, distinkt og oppslukende opplevelse.

Dette er omgitt av fantastiske naturlandskap timeshare tilbyr bassenger bare noen skritt fra stranden, romslige rom og et bredt utvalg av spisesteder. Utforsk en av Mexicos mest kulturelt levende og naturlig vakre regioner sammen med venner, familie eller en spesiell person.

Fasader inspirert av Maya-arkitektur og rom som tilbyr det ultimate uttrykket for modernitet og funksjonalitet. Rom som puster frisk luft gjennom teksturer og materialer som tar oss tilbake til sivilisasjonens opprinnelse.

Lobby: Et innbydende rom som representerer kulturen, arkitekturen, adelen og Maya-verdenen. Svømmebasseng, solterrasse og våtbar: En fortryllende oase hvor voksne kan slappe av mens de små utforsker og har det gøy i vannets lekeområde, Zama. Teater: Inspirert av fargene og kostymene til tidligere Maya-krigere. Plassen presenteres med stor forventning til hva som skal skje.

Gastronomi skinner på de mange temarestaurantene og hovedbufférestauranten. Fra fjernøstens krydder fra den indiske restauranten og tradisjonell meksikansk mat, til sofistikeringen til gourmetrestauranten og de mest autentiske smakene på Rodizio, tradisjon, kultur og tid blir med i unike rom for å smake på forskjellige og deilige retter.

Kjøper Grand Bahia Principe Tulum timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Grand Bahia Principe Tulum før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Grand Bahia Principe Tulum, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Grand Bahia Principe Tulum

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Grand Bahia Principe Tulum. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Grand Bahia Principe Tulum.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Grand Bahia Principe Tulum kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.