Foto av Fraksjonalt Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fraksjonalt Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fraksjonalt Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fraksjonalt Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fraksjonalt Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa

Adresse: Rua Andrade Corvo, PO BOX 63, Kapp Verde - Sal,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.melia.com/en/hotels/cabo-verde/isla-de-sal/melia-dunas/index.html

Interessert i eiendommer for salg og leie på Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fraksjonalt eierskap at Melia Dunas Beach Resort & Spa ligger kun noen få minutter fra den fargerike landsbyen Santa Maria og Amilcar Cabral internasjonale flyplass I sørvest av øya Sal.

Avslapping og moro rett på den vakre Algodoeiro-stranden, noe som gjør det til et flott reisemål for windsurfing, kitesurfing og dykking. Spektakulær all-inclusive timeshare resort tilbyr suiter og villaer med opp til 5 soverom, privat hage og basseng

Opplev YHI Spa og praktfulle bassenger, omgitt av vakre hager. Anlegget har fire restauranter og åtte barer. Lokale og internasjonale spisesteder.

Melia Dunas tilbyr et omfattende program med aktiviteter, kveldsprogrammer og levende musikk. Med eksklusiv og personlig The Level-tjeneste.

Melia Dunas Beach Resort & Spa er et luksuriøst All Inclusive-basseng og strandanlegg, med utsikt over et korallrev med et rikt sjøliv. Feriestedet kombinerer et evigt sommerklima med fantastiske tropiske hager og førsteklasses fasiliteter og overnatting.

Melia Dunas Beach Resort & Spa tilbyr også Wi-Fi på alle rom og fellesområder. Eksklusiv Nivåtjenesten for kun voksne (minimum 16 år). Basseng for voksne og barn. Fullt treningsstudio, to tennisbaner og strandvolleyball, butikker og butikker i Boulevard og frisør.

Kjøper brøkdeltakelse Melia Dunas Beach Resort & Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Fraksjonal Eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med brutto eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved brøklig eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Melia Dunas Beach Resort & Spa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med fraksjonalt eierskap Melia Dunas Beach Resort & Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke brøkdelingseiendom Melia Dunas Beach Resort & Spa kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.